Jędrek po raz pierwszy wyjechał ze swoją Jagną nad morze. Wchodzi na plażę i mówi do żony:
- Kurwa, Jagna, patrz ile tej wody!
- Kurwa, Jagna, patrz jakie piękne drzewa!
- O kurwa patrz ile tu ludzisków!
Podchodzi jakiś kmiotek:
- Pan to chyba ze wsi?
- Tak, a skąd pan poznał?
- No po tej kurwie.
- Widzisz, kurwa, Jagna, na tobie to się każdy pozna, nawet taki, kurwa, kmiotek.
Lepper czatuje
Czat z Lepperem na Onecie (23.05.2003)
Venom: W ankietach na najmniej popularnego polityka zajmuje Pan pierwsze lub drugie miejsca, jak pan to skomentuje ?
Lepper: Ale w ankietach na najbardziej popularnego i najbardziej znanego zajmuję pierwsze miejsce. Jestem politykiem bardzo wyrazistym, bezkompromisowym, dlatego takie chyba oceny.
Mandarynka: Czy to jest prawda, że Lepper chodzi do solarium?
Lepper: Hmmmm. Nieprawda. Nie mam czasu.
tez__mulat: Mam 37 lat i niepełne podstawowe wykształcenie ( 5 klas) , czy mam szanse wystartować z listy Samoobrony do Parlamentu. Sąsiedzi mówią ze znam się na polityce?
Lepper: Proszę sobie nie kpić.
kklisza: Czy na ten sezon wakacyjny planuje Pan jakieś blokady dróg?
Lepper: Jeżeli będzie trzeba, ale proszę spokojnie jechać na wczasy i powołać się ewentualnie na udział w czacie ze mną.
unia: czy toczy się wobec Pana obecnie jakaś rozprawa w sądzie? jeżeli tak, to w jakiej sprawie?
Lepper: Rozpraw jest kilka, wszystkie z tych samych artykułów, o lżenie i poniżanie władz. Artykuły stalinowskie.
marhass: Po pobycie w Brukseli mówił Pan o biurokracji, złej organizacji, etc., jak się Pan tam porozumiewał? Jakimi językami Pan włada?
Lepper: Znam język rosyjski, W Brukseli był z nami tłumacz i nie mieliśmy żadnych problemów z porozumieniem się. Natomiast drogi internauto szanujmy własny język i cieszmy się z polskiej mowy.
Grakk: Czemu nie ubiera już swojego biało-czerwonego krawatu? Czyżby zmiana poglądów?
Lepper: Krawat ten jest przeznaczony na wielkie wydarzenia, takim będzie jutrzejszy IV Kongres partii Samoobrona RP.
paper: Czy pan również zauważył iskrzące kurwiki w oczach posłanki Beger?
Lepper: Gratuluję poczucia humoru. Nic co ludzkie nie jest nam obce.
2Pac: Co Pan sądzi o tym aby wziąć udział w programie Kuba Wojewódzki. ( tego chcą widzowie tego programu).
Lepper: Ubliżył Samoobronie i mnie nieraz, ale nie boję się stanąć z nim oko w oko.
Lepper: Dziękuję za mile spędzony czas i do następnego czatowania.
Złote myśli Leppera:
Lepper o Balcerowiczu:
"Balcerowicz nie to, że musi odejść, on powinien wszystkie swoje dni do końca spędzić w obozie pracy"
O milionach Lepperów
"Na Leppera można wrzeszczeć, obrzucać go błotem i obelgami. Lepper jest chamem i można przypisywać mu cechy wszystkich zwyrodnialców tego świata. Hitlera, Mussoliniego, Goebbelsa, Miloszevicia. Na Leppera rzuciły się elity polityczne i ich media jak sfora wściekłych psów. Elity nienawidzą racji prostego człowieka, jego godności, pogardzają jego życiem bez nadziei. Ale Lepper nie jest sam. Takich Lepperów są dzisiaj już setki tysięcy, miliony."
O powodzeniu u kobiet
"Jestem normalnym mężczyzną, co prawda kobiety nie pchają się drzwiami i oknami, ale gdyby tak było, pewnie wykorzystałbym to."
A to będzie brzydkie
HelpDesku (orginalne !):
...co to jest za usługa %SvStream.DeviceDesc% w pierdolonym win2k, bo wypierdala mi się co godzinę razem z całym w dupę jebanym systemem, a jakąś niedorżnięta w dupę parchawa ciota spolszczyła zasrane nazwy usług i procesów, tylko że, kurwa, nie starczyło jej jebanej konsekwencji, żeby spolszczyć je także w komunikatach o błędach, co dowodzi jednoznacznie , że microsoft to chuje, i to krzywe. anyway, jeśli ktoś ma pomysł, co to gówno robi, jak to wypierdolić w pizdu albo uzdatnić do jebanej współpracy, to bardzo proszę o pomoc, zanim mnie ciężka kurwica trafi i wypierdolę całe to pudło przez pierdolone okno.
z góry dziękuję,