Czyli co, Lam też jest debilem?Thail napisał(a):No jesteś debilem Nifirze i chyba ostatnio to udowodniłeś kasujac swoją postać:P Tak to jest jak się nie odróżnia restart od skasuj:P
Thail napisał(a):Najpierw skończ te 15 lat, a potem pogadamy jak dorośli rozumiesz D...O...R...O...Ś...L...I
A teraz zamilcz szczylu i się więcej nie odzywaj!
Valdrab napisał(a):Czyli co, Lam też jest debilem?Thail napisał(a):No jesteś debilem Nifirze i chyba ostatnio to udowodniłeś kasujac swoją postać:P Tak to jest jak się nie odróżnia restart od skasuj:P
Gdybym był rozwścieczonym gibonem (hehe=P) to bym ani słowa nie powiedział, tylko przeszedł do czynów. Najpierw "czyn" w Thaila, potem w ciebie. Za wpieprzanie się w nie swoje sprawy.
Morfoth napisał(a):Kiedyś wchodziłem na Laca po to, by sobie pomordować, pobluzgać i szerzyć ogólną rozpierduchę. Nagle zjadło mi internet i teraz jestem tylko raz na jakiś czas. Przejrzałem. Gdy siedziałem tu non-stop przez kilkanaście godzin dziennie doznawałem pewnego spełnienia kłócąc się z ludźmi Waszego pokroju ; bawiło mnie to. Teraz wiem, że Lac (jako zbiorowisko ludzi, nie jako gra sama w sobie) wzbudza agresję. Kilka dni temu wszedłem zadowolony do gry, miałem ochotę sobie poklikać, pośpiewać, może zrobić poziom ; jednak gdy zobaczyłem Wasze bluzgające krzywe mordy odechciało mi się. Z razu stałem się niechętny do inteligentnej konwersacji, chęć zrozumienia racji drugiej strony spadła do zera. Nie wiem po co się kłócicie: czy do Was jeszcze nie dotarło, że tego typu debaty są jedynie stratą Waszego czasu? Każdy z Was jest na tyle twardogłowy, że ni chuja nie przyzna racji drugiej stronie. Macie zbyt wybujałe internetowe ego. Nie wiem, może Was bawi wkurwianie się nawzajem, ale wiele osób z pewnością nie cieszy się patrząc jak dwóch ocierających się o dorosłość kolesi bluzga na siebie jak dzieciaki na boisku szkolnym. To jest przykre.
Odpuśćcie, na Boga, ODPUŚĆCIE!
Odpuśćcie, na Boga
nie przyzna racji drugiej stronie.
Macie zbyt wybujałe internetowe ego
ja mam tylko takie jedno pytanko... czy Thail musi obrazać wszystkich i wszystko ?
bo jak narazie to tak sobie przeglądam to forum i widze tylko ze ktoś jest debilem , tudizez innym głupcem. :]
...którą rodzice za mało napierdalali,...
Widzę, że masz kompleksy na punkcie swoich starych.
Nie zachęcaj mnie, aby skorzystał z adresu, który masz w podpisie (czyt. spalił Ci dom, napier...ł takich sęków, że nawet w niebie Cię nie poznają itp.).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości