Moderator: łowcy trolli
To na pewno był mój jednorożec! I nie mogłeś go widzieć, bo jednorożce ukazują się tylko dziewicom. ;)
Thail napisał(a):Sea pisała :To na pewno był mój jednorożec! I nie mogłeś go widzieć, bo jednorożce ukazują się tylko dziewicom. ;)
Khem ... khem ... :o , Sea to nie mógłbyć Twój jednorożec jeśli chodzi o dziewice.
Thail napisał(a):Krzysiek czosnek się je po walce z wampirem lub w czasie jej.
Sea napisał(a):To na pewno był mój jednorożec! I nie mogłeś go widzieć, bo jednorożce ukazują się tylko dziewicom. ;)
Krzysiek napisał(a):Czasem jest tak, że mam jakies przedmioty bo je zebrałem i nsoze ze sobą potem wychodzę nie sprawdzam czy mam je nadal a po ponownym wejsciu ich nie ma. Czy to znaczy, ze ktos mnie okradł?:) 10 poziomu nie mam.
Czy mógłbyś nie wprowadzać całkowicie początkujących graczy w błąd?
Abaddona napisał(a):Krzysiek napisał(a):Przedmioty, których poziom jest większy od Twojego co najmniej o 4 znikają po wyjściu podobnie, Tutaj ciekawostka - jeśli chcesz zabezpieczyć swoje złoto przed kradzieżą nie płacąc prowizji chciwemu bankierowi, trzymaj swoje złoto w sakiewce noszonej na przykład na szyi.
Grzechu napisał(a):Thail napisał(a):Krzysiek czosnek się je po walce z w
UWAGA. Prace nad tym specyfikiem trwają. Najwybitniejsi magowie, widząc co dzieje się na świecie, postanowili powstrzymać plagę wampirów. Śledźcie uważnie bieg wydarzeń :)
Krzysiek napisał(a):Jak poprawnie wysłac note zeby dotarła do adresata?
Krzysiek napisał(a):jak wpisze błednie to nota tez sie chyba wysyla i nie pisze ze nikogo takiego nie ma???
W starożytności znane było coś takiego jak przechowalnia, gdzie za niewielką opłatą zostawić można było swój dobytek i mając pewność, że nic mu się nie stanie. Nic mi jednak nie wiadomo, żeby takowa gdzieś jeszcze istniała. Jeśli masz jakieś przedmioty, których poziom jest zbyt duży, poproś kogoś o wyższym poziomie o jego przechowanie.Krzysiek napisał(a):a mozna jakos inaczej je przechowywac?
Krzysiek napisał(a):np. jesli położe gdzies przedmiot to sam tez zniknie z czasem czy tylko jak go ktoś zabierze?
Krzysiek napisał(a):Mam sakwe karła ale nie umiem jej załozyć na szyję. biore ją do reki. nie nadaje sie ona do noszenia na szyi czy jest na to jakis sposob?
Abaddona napisał(a):W starożytności znane było coś takiego jak przechowalnia, gdzie za niewielką opłatą zostawić można było swój dobytek i mając pewność, że nic mu się nie stanie. Nic mi jednak nie wiadomo, żeby takowa gdzieś jeszcze istniała.Krzysiek napisał(a):a mozna jakos inaczej je przechowywac?
Abaddona napisał(a): Jeśli masz jakieś przedmioty, których poziom jest zbyt duży, poproś kogoś o wyższym poziomie o jego przechowanie.
Abaddona napisał(a):Sea napisał(a):To na pewno był mój jednorożec! I nie mogłeś go widzieć, bo jednorożce ukazują się tylko dziewicom. ;)
No no... Nie jestem pewien czy Thundarr bylby zadowolony ze jego pracownica zabiera klientow na ryby :P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości