_Gerino-Uuk!_ napisał(a):20 poz. - dzień pierwszy
22 poz. - dzień drugi
Kaina robiłem, ale potem mi się odechciało. Oczywiście nie grałem od rana do nocy - tak od 10 - 12 do 18 -20.
Kalia napisał(a):Ja czekam cały czas na trzeci tom "Achaji" i sie doczekać nie mogę...
Jeszcze jesień trwa, czyli jeszcze się nie spóźnili z wydaniem (spróbowaliby!:klatwa: )Zwróć uwagę na datę wydania.
Na forum były, są i będą osoby, które nie rozumieją prostszych słów, takich jak np. kultura. Gdybyśmy mieli rozmawiać pod osoby, które czegoś nie rozumieją to posługiwalibyśmy się mieszanką 'kurw', 'chujów' i tym podobnych słów, zamiast, a nie oprócz normalnej wymiany poglądów. W takiej sytuacji zwykle odsyłam w dwa miejsca:Arastroch. napisał(a):są na foróm osoby, które tego słowa ne rozumieją.
Powsinoga napisał(a):bajerancka Luthien a la Xena (by mniej inteligentna spośród żeńskiej części widowni przyszła na film) która z kopa rozwala Saurona gdy ten wyłazi ze swej twierdzy. I z kulerskim (albo kulawym :)) krzykiem "aaaa-ja jajajajajajajaja!" rozwala tego wielkiego wilkołaka (nie pamiętam jak się nazywał)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości