Moderator: łowcy trolli
Morfoth napisał(a):może kiedyś takiemu ktosiowi (jak to sie zwykło na Lacu mawiać)
Nie. Mówiąc to mam na myśli to, że gdy posortować sobie użytkowników według ilości wysłanych wiadomości, to pierwszą stronę zajmuje 50 użytkowników z liczbą wiadomości równą 0. 50 na 50. Na drugiej stronie jest ich 47.Lavertan napisał(a):Valdrab: mowiac , ze jest pare osob ktore nic nie pisza miales zapewne na mysli mnie. A przyjmij do wiadomosci,ze nie pisze bo albo nie mam zdania na jakis temat albo poprostu nie mam na to czasu.
Do takiego przestępstwa to chyba każdy na forum może się przyznać. I nie chcę nikomu zabraniać czytania forum, tylko jeśli ktoś w barze NIC nie zamówi, to i tak go wygonią, niezależnie od tego, czy ktokolwiek jeszcze tam siedzi i czy ten ktoś robi reklamę samą swą obecnością. Bo może chodzi o taką reklamę?Ghrhambra napisał(a):Aha mnie chyba też by trzeba było usunąć, bo wiadomości wysłałem trzydzieści parę, a wyświetleń nabiłem z pół tysiąca, albo i lepiej
Valdrab napisał(a):<<<Hej, mamy już tylu i tylu forumowiczów [czy jak im tam] i to znaczy, że nasze forum jest fajne! Więc wpadajcie i piszcie, to będzie jeszcze fajniej!>>>Nie wspomina tylko reklama o prawie setce forumowiczów [czy jak im tam], którzy "założyli się" jakieś kilka miesięcy temu i nie wpisują nic.
Wejście w statystyki już zajmuje trochę czasu, a jak ktoś ma wolny komp...Ulryk napisał(a):Przecież statystyki są dostępne dla każdego. Nie trzeba być zbyt bystrym, bo zauważyć ile faktycznie osób się udziela i jak dużo napisali wiadomości. Poza tym, nie widzę sensu w reklamie forum takiego jak Lacowe.
Hmm... Tutaj to trochę mnie źle zrozumiałeś. Nie chodzi mi o to, że ktoś się rejestruje, pisze i nie pisze kilka miesięcy, ale o to, że ktoś rejestruje się i nie pisze wcale.Ulryk napisał(a):Co do kasowania kont... to bez sensu zupełnie. Wyobraź, że wchodzisz sobie na Laca po kilku miesięcznej przerwie i nie ma twojej postaci.
Valdrab napisał(a):Nie chodzi mi o to, że ktoś się rejestruje, pisze i nie pisze kilka miesięcy, ale o to, że ktoś rejestruje się i nie pisze wcale.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości